phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But ukr

                                                      40194728

        Мережа будівельних супермаркетів «ОЛДІ» вибрала «Bolero» Indoor Media Agency підрядником з управління ефіром і підбору музичного контенту та ексклюзивним оператором з продажу реклами.

        Відвідувачами будівельного супермаркету є, в основному, чоловіки, тому музичне оформлення підібрано спеціально під цю цільову аудиторію і містить в собі українські та зарубіжні сучасні композиції з елементами року. Такий контент дозволить відвідувачам супермаркетів відчувати себе комфортно і невимушено, а також буде сприяти підвищенню продажів.

        Мережа будівельних супермаркетів ОЛДІ займає 3-е місце на ринку будівельного роздрібу України в форматі DIY (англ. DIY - Do It Yourself - зроби ремонт самостійно).

        На сьогодні мережа налічує 4 будівельних гіпермаркети , які розташовані в 3-х містах України (Київ, Дніпро, Житомир). Всі магазини мережі працюють за єдиними стандартами високої якості обслуговування клієнтів, саме тому більшість українців вибирають цю мережу для себе. У мережі представлені товарні категорії від загальнобудівельних та оздоблювальних матеріалів, до посуду та товарів для відпочинку.
        Розміщуючи свою аудіорекламу в супермаркетах «ОЛДІ» - ви можете досягти швидких і відчутних результатів у розвитку та поширенні інформації про Вас, оскільки всі точки мають високий рівень відвідування.

        Вартість аудіореклами на місяць (2 вих/год протягом дня, ролик до 30 секунд) – 5 тис. грн.

        За індивідуальним медіа-планом звертайтесь за тел. 050 411 8501 або на електрону адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua