phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But rus

             Торговельні комплекси «Аркадія» у м. Київ обрали «Bolero» Indoor Media Agency підрядником з озвучування

             Торговельні комплекси «Аркадія» у м. Київ обрали «Bolero» Indoor Media Agency своїм підрядником з організації музичного оформлення та продажу аудіореклами.

             «Bolero» Indoor Media Agency організовує звуковий простір для найбільш комфортної і сучасної атмосфери в ТК «Аркадія», які знаходяться на вул. Дніпровська набережна, 154А та вул. Борщагівська, 33,  враховуючи усі побажання замовника. Музичне оформлення підібрано спеціально під цільову аудиторію, і робить перебування легким та непримусовим. Спеціалістами «Bolero» Indoor Media Agency було проведено консультації щодо звукових систем, задля підвищення якості звучання музичних треків та реклами.

              На сьогоднішній день, Торговельні Комплекси «Аркадія» - одні з найкрупніших торговельних центрів і є найвідвідувальнішими, адже знаходяться в найбільш заселених районах міста Києва.

              Великі торгові галереї, кафе та ресторани,  та наявність цілодобових супермаркетів робить їх привабливими і зручними для відвідування населенням за своїми щоденними покупками та приємним для проведенням часу і відпочинку.

              Розміщуючи аудіорекламу в торговельних комплексах «Аркадія» ви досягнете швидкого розвитку свого бізнесу та обов’язково будете почутими.

             За індивідуальним медіа-планом звертайтесь за тел. (044) 331-43-36 або на електрону адресу Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наши услуги:

Аудиореклама в ТРЦ и супермаркетах
Аренда звукового оборудования
Подбор музыки и закритие авторских прав
Подбор та монтаж звуковых систем

Наши контакты:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua