phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But ukr

Раді повідомити, що наше агентство тепер є підрядником ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» з управління внутрішнім етером. Розроблюючи концепцію музичного оформлення, наші фахівці спирались на девіз ТРЦ - «Все й одразу». Адже в торговельно-розважальному центрі знаходиться все, що потрібно – від одягу на будь-який гаманець до найрозповсюдженіших і необхідніших послуг, отже й музичний супровід має відповідати загальному настрою і меті ТРЦ – задовольнити всіх. Тому було прийнято рішення підібрати музичні твори, які будуть до вподоби майже всім відвідувачам – це більш повільні і спокійні мелодії до обіду і найбільш впізнаванні сучасні композиції у другій половині дня. Таки чином, етер збалансований, не перевантажений і сприйняття інформації аудіореклами у ньому набагато легше.

Тож пропонуємо розмістити рекламні ролики в етері внутрішнього радіо ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА». Таким чином Ви отримаєте підвищення впізнаваності бренду, збільшите свої продажі та потік потенційних клієнтів та підвищите лояльність покупців.

Вартість розміщення реклами складає всього 3 тис. грн/міс.- 4 виходи на годину (за виключенням святкових місяців, ціну уточнюйте у наших спеціалістів).

За індивідуальним медіа-планом звертайтесь: (066) 120-45-80 або (044) 331-43-36

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua