phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

olliВ нашій дружній родині поповнення. Дякуємо мережі продуктових маркетів Molli, що обрали нас своїм підрядником з оформлення музичного ефіру.
@molli_ck Molli- це сучасна мережа продуктових маркетів у місті Черкаси, що доволі стрімко розвивається.

Тут ви знайдете продукти на будь-який смак за приємною ціною, крім цього зможете випити запашної кави та з'їсти смачний хот-дог.
Саме враховуючи широкий спект товарів для клієнта підбирали музичний каталог у стилі Lounge. \

Наша мета - створити приємну атмосферу для відвідувачів. Плейлист має бути таким, щоб відвідувачі могли сконцентруватися на покупах, не відволікатися на зайвий шум, відчувати затишок та комфорт. Коли зранку відвідувачі сумермаркету Molli заходять на каву, їм теж хочеться спокійного бадьорого та  легкого настрою на увесь день, це забезпечує легка стильна музика з рівномірним звучанням у нешвидкому темпі.


Якщо ви також хочете собі ефективний музичний ефір, але не знаєте, як його організувати, напишіть нам на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або зателефонуйте +380504118501. Ми вас проконсультуємо, а також надамо зовсім безкоштовно 14 днів  пробного користування послугою, аби ви зрозуміли, як все працює, і змогли прийняти остаточне рішення щодо наших переваг. Ми працюємо на результат, тому не втрачайте можливості скористатися цією пропозицією.

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua