phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But ukr

ny

Новорічні свята - найефективніший період для сприяння зростанню вашого бізнесу.

Тому саме час задуматись про те, як залучити більшу кількість відвідувачів, збільшити продажі та створити приємну святкову атмосферу.

Не секрет, що правильно підібрана тематична музика є одним із дієвих маркетингових інструментів. «Bolero» Indoor media agency рекомендує доповнювати музичний контент тематичеими треками до новорічних та різдвяних свят. Це не тільки піднімає настрій, а також збільшує потік відвідувачів та сприяє підвищенню середнього чека.

Найефективніше музика буде працювати, якщо підбирати її суто під цільову аудиторію, індивідуально. Наприклад, для молодіжного магазину джинсового одягу найкраще підійдуть сучасні мікси, треки із перших сходинок радіо чартів. А для магазину домашного текстилю ми рекоменуємо перевірені часом новорічні хіти, наприклад, АббА, Френк Сінатра, Елвіс Преслі; в ідеалі, якщо ці мелодії будуть у сучасній обробці. Зараз багато якісної сучасної української музики, яка створить гарний новорічний настрій, тому її використання в поєднанні із європейськими новорічними треками в оформленні ефіру супермаркету чи магазину буде досить вдалим.

Окрім святкового контенту, пропонуємо транслювати аудіоролики із привітаннями та інформаційного характеру. Відвідувачі не завжди знають, що саме хочуть купити, ось тут ви і можете спонукати їх зробити покупку саме у вашому магазині, скористатися саме вашими послугами.

Передноворічний період – також вигідний час для реклами. Важливий він для всіх: салонів краси, магазинів іграшок, бутиків з одягом та аксесуарами. Зараз всі хочуть гарно виглядати до свят, здивувати подарунками всіх членів родини та свою малечу.

Ваш рекламний ролик повинен швидко запам’ятатися відвідувачам торгового центру чи супермаркету, тому при виборі частоти виходів радимо обирати максимально можливі - 4-6 виходів ролика на годину, аби кожен відвідувач почув вашу рекламу не менш як два рази за один візит.

Тож успішних вам рекламних кампаній та гарних продажів у цей чудовий передсвятковий період.

Якщо вам потрібно допомогти у підборі тематичної музики на новий рік чи в створенні рекламних та інформаційних роликів - звертайтеся! Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., (044) 331-43-36

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua