phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But ukr

2023Ось і підходить до завершення 2023 рік, час підбивати підсумки. Не зважаючи на складні часи, ми змогли ефективно надавати послуги нашим клієнтам. Портфель компанії поповнився кількома цікавими об'єктами. Ми записали понад 500 роликів, розставили понад  1000 рекламних кампаній, змонтували професійні звукові системи на 11-х торговельних точках.
Дякуємо кожному клієнту за те, що обираєте нас. Саме завдяки вам цього року нашу компанію було нагороджено Національним сертифікатом «Компанія року» Всеукраїнським галузево-аналітичним центром  https://ukr-centr.com.ua Ця відзнака підтверджує, що наша компанія  є надійним партнером, професійно виконує свої обов’язки перед клієнтами, пропонує якісні послуги, а також є перспективною для співпраці.  Нам дуже приємно, що ви залишаєте нам гарні відгуки, що ми можемо спільно вирішувати завдання будь-якої складності. 
Звичайно, не все  буває гладко, але ми завжди можемо домовитися та віднайти вигідне для всіх сторін рішення.Наша компанія регулярно брала участь у благодійних заходах, ми долучилися до придбання авто для ЗСУ. Командою ми спільно вирішили, що кошти, які раніше були забюджетовані на святкування новорічного корпоративу та привітння клієнтів із зимовими святами, направимо на купівлю дронів.Ми  завжди раді ідеям, проектам та готові до нових, навіть складних, вершин. Тож працюємо ще з більшим ентузіазмом, з новим силами та налаштуванням на кращий результат.
Вперед до намічених цілей в новому 2024 переможному році! Разом ми сила :)

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua